Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Mergem în Scandinavia pentru primul bilet după Mondial

O primă repriză câștigată de Nordsjaelland cu Esbjerg, golurile marcate în partida Norrkoping - Hacken și numărul mic de cornere obținute de Franța în finala Mondialului ne-au adus un nou bilet câștigător. Turneul final din Rusia s-a încheiat, dar continuăm căutarea profitului, astăzi în fotbalul scandinav.

RomaniaTV.net
16 iul. 2018, 06:31
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Mergem în Scandinavia pentru primul bilet după Mondial

FC Copenhaga a încheiat doar pe locul patru sezonul trecut și va spera la o performanță îmbunătățită de această dată. În meciul din prima rundă primește vizita lui Horsens. Oaspeții vin după o serie de trei înfrângeri în meciuri amicale, perioadă în care au marcat un singur gol. Horsens este fără victorie în precedentele șapte deplasări din ligă, iar această serie ar trebui să continue în noul sezon. Pariem pe victoria gazdelor.

Zece puncte obținute în ultimele patru etape au ridicat Elfsborg din zona retrogradării. Rezultatele pozitive au venit în ciuda unei perioade mediocre a apărării. Echipa a primit gol în fiecare din cele patru partide. Hammarby vine pe Boras Arena în căutarea punctelor ce ar menține-o în plasa liderei, AIK. Oaspeții nu au câștigat în cele mai recente trei runde și este greu de anticipat dacă vor lua cele trei puncte astăzi, dar ne așteptăm să vedem minim două goluri marcate.

Brondby debutează azi în noul sezon. După ce a pierdut titlul în etapele de final ale sezonului anterior, o victorie în startul campaniei ar prinde bine moralului jucătorilor. Misiunea lor de azi nu ar trebui să fie exagerat de dificilă. Adversara de azi este Randers, una dintre echipele care se salva cu greu de la retrogradare. Optăm pentru un pariu de tip “draw no bet”, pe victoria lui Brondby, cu returnarea mizei în cazul unui rezultat de egalitate.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 19:00 FC Copenhaga – Horsens, 1
Ora 20:00 Elfsborg – Hammarby, Peste 1,5 goluri
Ora 21:15 Randers – Brondby, Brondby DNB

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România