Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mergem la profit cu variante din fotbal şi hochei!

Varianta de combo de luni a fost ratată la un singur gol...Am pariat la indigo, pe două sau mai multe modificări ale scorului în 3 din meciurile programate.  Viitorul Constanța a învins cu 2-0 la Voluntari, St. Pauli – Nurnberg s-a încheiat 2-2, însă disputa Nordsjaelland – Randers a consemnat o singură reușită, trecută în dreptul gazdelor.

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 09:08
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mergem la profit cu variante din fotbal şi hochei!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Biletul de astăzi este alcătuit din selecții pe fotbal și hochei!

Analizam pentru început partida din Liga Campionilor dintre Zenit St.Peteresburg și Club Brugge. Pontul nostru este pe gazde: 1 cu handicap 0 (la remiză pariul primește cota 1). Ca argument principal al selecției vine o statistică ce spune că liderul la zi și campioana en-titre a Rusiei are un singur eșec pe teren propriu, în ultimul an calendaristic! Este vorba de înfrângerea cu 0-2 suferită pe 5 noiembrie 2019, în partida cu Leipzig din sezonul anterior al Ligii, faza grupelor.

Trecem la hochei și pariem pe meciul din Suedia, Leksands – Djurgardens. Se înfruntă două formații din partea inferioară a clasamentului, ce au produs mereu spectacol atunci când s-au întâlnit. De asemenea în precedentele 9 dueluri directe, pariul propus, „Djurgardens peste 1.5 goluri”, a fost de fiecare dată câștigător.

Pentru ultima selecție a biletului zilei, revenim la fotbal din Liga Campionilor. Semifinalista ediției precedente, Leipzig, primește vizita campioanei Turciei, Basaksehir. Gruparea lui Julian Nagelsmann conduce clasamentul din Bundesliga și își dorește să obțină rapid calificarea în primăvara Ligii Campionilor. Primul pas, o victorie cu echipa din Istanbul, codașă în ierarhia Super Ligii turce, după disputarea primelor 5 etape.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 20 octombrie

19:55: (fotbal) Zenit – Club Brugge, 1 cu handicap 0 – cota 1.25

20:00: (hochei) Leksands – Djurgardens, oaspeții peste 1.5 goluri  – cota 1.30

22:00: (fotbal) Leipzig – Basaksehir, 1  – cota 1.25

Cotă finală: 2.03 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.