Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miercuri, zi de profit! Azi investim simplu, pe Liga Europa

Venim după o nouă zi în care ne-am dublat miza! Ieri, Dinamo București s-a impus în meciul cu Kadetten (27-26) din Liga Campionilor la handbal masculin, formația noastră reușind astfel să facă pasul decisiv către faza următoare a competiției. Am pariat și pe ce puțin 5 cartonașe acordate în jocul Dinamo Zagreb – Șahtior Donțek, din Liga Campionilor la fotbal. În total au fost 7 evertismente, în partida încheiată nedecis, scor 3-3.

RomaniaTV.net
07 nov. 2019, 10:26
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miercuri, zi de profit! Azi investim simplu, pe Liga Europa

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astazi mizăm pe dispute din Liga Europa. Cautam din nou profitul, în variante logice și bine analizate. Mizam pe un ”ambele marchează” în Feyenoord – Young Boys Berna, meci cu miză enormă în ceea ce privește prezența în primăvara europeană.

Anticipăm două sau mai multe goluri în Standard Liege – Frankfurt, dispută în care trupa germană va căuta să reediteze evoluția fantastică din jocul de campionat cu Bayern Munchen, câștigat de Eintrcht cu un neverosimil 5-1!

În final, un pont pentru Lazio – Celtic, meci contând pentru grupa E de Liga Europa, din care face parte și CFR Cluj. Pariul selectat, 1x, este argumentat de forma excelentă arătată de romani, în meciuril de pe ”Olimpico”. În fața fanilor proprii, Lazio este neînvinsă din luna mai!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

FEYENOORD – YOUNG BOYS BERNA AMBELE MARCHEAZĂ COTA 1.48

STANDARD LIEGE – FRANKFURT PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.15

LAZIO – CELTIC 1X COTA 1.18

COTA TOTALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.