Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mix de hochei și fotbal pentru un nou „combo” câștigător!

Astăzi ne dublăm investiția cu fotbal din Anglia și Turcia, plus hochei în KHL, prima ligă a Rusiei.

28 dec. 2020, 12:38
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mix de hochei și fotbal pentru un nou „combo” câștigător!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. În Ufa – Magnitogorsk mizăm pe 4 sau mai multe modificări ale scorului. Este o bătălie directă pentru o clasare în topul 3 al Conferinței de Est, cu gruparea vizitatoare mai bine pozționată în ierarhie, chiar dacă are două partide mai puțin disputate. De partea cealaltă, Ufa este trupa cu cele mai multe rezultate ”over 3.5 ” în conferință: 36 în 41 de etape.

În Premier League alegem varianta X2 în Crystal Palace – Leicester. Cu multe absențe și pentru întâlnirea cu ”vulpile”, londonezii vin după două înfrângeri categorice: 0-7 cu Liverpool, pe teren propriu și 0-3 la Aston Villa. A treia clasată, Leicester ar un parcurs excelenta departe de casă, acolo unde a obținut 6 victorii în 7 partide!

Ultimul pont de pe cota 2 de astăzi vine din Turcia. Pariem pe două sau mai multe goluri consemnate în Beșiktaș – Sivasspor, joc în care gazdele caută revanșa, după dublul eșec din directele campionatului trecut: 1-2 acasă, 0-3 la Sivas.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Citeşte şi Deţinătorul farmaciilor Sensiblu şi al caselor de pariuri Fortuna a fost arestat

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 28 decembrie

16:00: (hochei) Ufa – Magnitogorsk, peste 3.5 goluri  – cota 1.28

17:00: (fotbal) Crystal Palace – Leicester, X2  – cota 1.26

18:00: (fotbal) Beșiktas – Sivasspor, peste 1.5 goluri – cota 1.26

Cotă finală: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.