Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mix de sporturi, pentru al 11-lea combo câştigător din ultimele 12 zile!

Obiectiv atins! Ieri ne-am dublat din nou miza, pariind pe un combo format din hochei și fotbal.

RomaniaTV.net
09 sept. 2020, 06:11
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mix de sporturi, pentru al 11-lea combo câştigător din ultimele 12 zile!

Portugalia s-a impus cu 2-0 în Suedia, meci la care recomandarea noastră a fost ”2 cu handicap 0”. De asemenea, Danemarca – Anglia s-a încheiat nedecis, scor 0-0, rezultat perfect pentru pontul ”X2” oferit. În sfârșit, au ieșit și cele 4 sau mai multe goluri prognozate în meciul de hochei Nizhny Novgorod – St. Petersburg, câștigat de oaspeți cu scorul de 6-4.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi țintim o nouă rundă de profit, cu selecții din fotbal, tenis și hochei. Anticipăm goluri, două sau mai multe, în disputa Shanghai Shenhua – Shandong Luneng, derby-ul locurilor 3 și 4 din Super Liga Chinei, grupa A.

Cel puțin 4 goluri așteptăm să se marcheze în partida de hochei din KHL ce le opune pe Dinamo Minsk și Bars Kazan. Bielorușii au debutat neașteptat de bine în noul sezon, cu două victorii și 13 goluri marcate în primele 3 etape. Bars rămâne însă o forță a KHL-ului, confirmată în sezonul anterior prin câștigarea Conferinței de Est. De asemenea, trupa din Kazan are de partea sa și ascendentul moral, asigurat de dublul succes, 4-2 și 5-4 din directele cu Dinamo contând pentru campionatul 2019/20.

Închidem varianta de combo în cota 2 cu un pont din tenis. Vizăm succesul lui Medvedev, în duelul cu conaționalul Rublev. Partida va fi a treia directă, Daniil Medvedev, locul 5 ATP, reușind până în prezent doar victorii la 0 contra adversarului de pe locul 14 mondial.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro
Miercuri, 9 septembrie 
(Hochei, KHL) DINAMO MINSK – BARS KAZAN PESTE 3.5 GOLURI COTA 1.28
(Tenis, US Open) RUBLEV – MEDVEDEV 2 COTA 1.30
(Fotbal, China) SHANGHAI – SHANDONG PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.22

COTA TOTALĂ: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.