Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Mix” din Europa League în drumul spre noi câştiguri!

După două zile cu selecții din Champions League, astăzi investim pe trei dispute din Europa League. Țintim al 11-lea bilet în cota 2 câștigător al lunii.

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 08:31
Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Mix” din Europa League în drumul spre noi câştiguri!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

„Combo-ul” din această zi este deschis de confruntarea ce le va pune față în față pe ȚSKA Sofia și CFR Cluj. Atât Dan Petrescu, cât și Stamen Belchev, atrenorul gazdelor, sunt recunoscuți pentru stilul defensiv de joc pe care-l imprimă echipelor conduse. Ținem cont atât de acest aspect, cât și de faptul că nici una dintre cele două echipe nu își va asuma riscuri în etapa inaugurală a grupelor europene, în contextul în care din aceeași grupa mai fac parte Young Boys și AS Roma, grupări de valoare, cu o experiență europeană importantă. Mizăm pe maxim un gol marcat până la pauză.

Pentru al doilea pariu de pe bilet, rămânem în zona spațiului balcanic. Ne deplasăm în Croația, unde Dinamo Zagreb își va măsura forțele cu olandezii de la Feyenoord. În ultimele 9 partide disputate de formația din capitala Croației s-au înscris minim 3 goluri, în timp ce precedentele 4 confruntări în care a fost angrenată Feyenoord s-au încheiat cu reușite de ambele părți. În acest context, suntem de părere că duelul de pe „Maksimir” va fi unul destul de deschis și cu cel puțin două goluri marcate.

În final poposim în Belgia, unde Standard Liege va primi vizita formației lui Ianis Hagi, Glasgow Rangers. Neînvinși în precedentele 13 meciuri oficiale și victorioși în weekend pe terenul rivalei Celtic, scoțienii vor aborda jocul cu un moral fantastic. Și de partea cealaltă situația se prezintă excelent la capitolul încrederii, Standard fiind la rândul său fără eșec în ultimele 7 partide. Ținând cont de cele prezentate, alegem și pentru acest joc pariul peste 1,5 goluri în meci.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 22 octombrie

19:55: ȚSKA Sofia – CFR Cluj, Sub 1,5 goluri în prima repriză, cota 1.30;

19:55: St. Liege – Rangers, Peste 1,5 goluri, cota 1.26

22:00: Dinamo Zagreb – Feyenoord, Peste 1,5 goluri, cota 1.28;

Cotă finală: 2.09

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.