Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Mix” din fotbal pentru un start „verde” de săptămână!

Super bilanț, cu 8 bilete "verzi" în această lună! Țintim o nouă variant de profit, cu o "triplă" de pariuri pe fotbal.  

RomaniaTV.net
14 sept. 2020, 07:32
Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Mix” din fotbal pentru un start „verde” de săptămână!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Primul pont de pe „combo-ul” pregătit de echipa noastră vizează disputa Zenit și Arsenal Tula. Investim simplu, pe succesul campioanei en-titre a Rusiei. În sezonul precedent, echipa din St.Petersburg s-a impus în ambele confruntări directe: 1-0 în deplasare și 3-1 acasă.

Ne îndreptăm atenția și spre Liga 1. Pariem pe o confruntare Viitorul – Craiova în care se vor consemna cel puțin două goluri. Constănțenii caută revirimentul după două runde în care au cucerit doar un punct. De partea cealaltă, trupa lui Bergodi luptă pentru succesul care să-i urce pe primul loc al ierarhiei interne.

 Poposim și în Anglia, acolo unde runda inaugurală din Premier League ne propune în epilog meciul Brighton & Hove – Chelsea. Cu un lot serios consolidat în ultimele săptămâni, gruparea antrenată de Lampard pornește favorită la victorie. Ne luăm măsuri de precauție și mizăm pe varianta 2 cu handicap 0. Dacă meciul se va încheia nedecis, pariul recomandat va primi cota 1.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 14 septembrie

18:30: Zenit – Arsenal Tula, 1 – cota 1.22

21:00: Viitorul – “U” Craiova, Peste 1,5 goluri – cota 1.33

22:15: Brighton – Chelsea, 2 cu HA 0 – cota 1.25

Cotă finală: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.