Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Miza pe „speciale”. În vizor, meciurile de la Newcastle şi Milano

Chiar dacă nu avem parte de o ofertă consistentă, ziua de miercuri ne propune câteva meciuri de top. Ne îndreptăm atenția chiar spre cele mai tari dispute programate, Milan – Inter, super-derby-ul sferturilor de finală din Cupa Italiei și Newcastle – Manchester City, penultimul meci al rundei de ”Boxing Day” din Premier League.

RomaniaTV.net
27 dec. 2017, 08:47
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Miza pe „speciale”. În vizor, meciurile de la Newcastle şi Milano

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mizăm pe cel puțin 9 în meciul de ”St. James’ Park”, statistică la care o așteptăm și pe Newcastle să contribuie consistent. 10.56 este media de cornere consemnată în partidele ”coțofenelor” de pe teren propriu, extrem de puține fiind meciurile în care trupa lui Benitez nu a beneficiat de cel puțin 4 astfel de faze fixe. În jocurile lui City media este ceva mai coborâtă, însă aceasta și în condițiile în care echipa lui Guardiola nu și-a apropiat doar o mulțime de victorii în acest sezon, ci și cifre excelente în mai toate statisticile care contează.

Milan – Inter nu poate fi decât un meci spectaculos, asta cu atât mai mult cu cât în acest nou episod din ”Derby della Madonnina”, miza este dublă. În afara calificării în semifinalele cupei, ambele formații caută revirimentul, după perioade slabe în Serie A. Ca și în cazul jocului de Premier League, anticipăm o partidă cu multe faze de poartă, dar și lovituri de la colț câștigate de rivalele din Milano. Ambele stau bine în statistica amintită, raportat la duelurile de campionat, cu un plus evident, totuși, pentru Inter. 12.5 este media de cornere consemnată în jocurile de campionat ale interiștilor.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

21:45, AC Milan – Inter, peste 9.5 cornere, cota 1.46

21:45, Newcastle – Manchester City, peste 8.5 cornere, cota 1.40

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.