Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miza x 5.42 » Din România în Germania via Elveția!

În acest weekend campionatele de top sunt în pauză, însă noi nu ne dăm la o parte din calea profitului! În drumul spre cele mai tari câștiguri am ales să investim în dispute din Germania, Elveția și România. Selecțiile noastre totalizează o cotă de 5.42.

28 ian. 2022, 10:21
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Miza x 5.42 » Din România în Germania via Elveția!

Deschidem biletul weekendului cu varianta “altele decât 1-2 goluri” aleasă pentru meciul Dortmund II – Osnabruck. În tur, echipa secundă a “galben-negrilor” a fost învinsă cu 2-1. Considerăm că și de această dată vom asista la un meci spectaculos, însă selecția noastră acoperă și eventualitatea unei surprize de tipul 0-0. Pontul nostru este susținut și de statistică, media golurilor înscrise în meciurile din deplasare în care a fost angrenată Osnabruck fiind de 2.9 reușite/meci.

Continuăm pe linia profitului cu două variane din prima ligă elvețiană. Mai precis, pariem pe disputelor celor două principale candidate la titlu, Young Boys Berna și FC Basel. Dacă fosta adversară a CFR-ului va primi vizita celor de la Lugano, “roș-albaștri” vor da piept cu Luzern în deplasare. Considerăm că în cazul ambelor confruntări pariurile pe goluri sunt aducătoare de profit, stilul echipelor angrenate fiind unul extrem de deschis. De altfel, în tur YBB și-a depășit adversarii cu 5-0, iar FC Basel cu 3-0. Astfel, alegem să investim în minim 3 schimbări ale tabelei de marcaj pentru fiecare partidă.

În final, închidem “combo-ul” nostru cu o selecție din fotbalul românesc. Este vorba despre pariul “X2 & Peste 1.5 goluri” extras pentru “Eternul Derby” dintre Dinamo București și FCSB. Diferența certă valorică nu poate fi pusă sub semnul întrebării chiar dacă trupa din Ștefan cel Mare s-a întărit în această perioadă de mercato. În tur, vicecampioana României și-a demolat rivalii cu 6-0, iar acum nu își pot permite să piardă nici un punct. În caz contrar, lupta pentru titlu s-ar putea complica extrem de mult.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Citeşte şi Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE | Astăzi, tenis & baschet pentru profit!

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S 15:00, Dortmund II – Osnabruck, Altele decât 1-2 goluri, cota 1.57;

S 21:30, Young Boys – Lugano, Peste 2.5 goluri, cota 1.60;

D 17:30, Luzern – FC Basel, Peste 2.5 goluri, cota 1.48;

D 20:00, Dinamo – FCSB, X2 & Peste 1.5 goluri, cota 1.46.

Cota totală: 5.42

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.