Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Mizăm exclusiv pe goluri pentru a continua şirul câştigurilor

Legia a câștigat ieri Cupa Poloniei, AIK Stockholm s-a impus în confruntarea cu Sirius, iar AS Roma și Liverpool ne-au oferit un nou festival de goluri. Împreună, aceste rezultate au făcut ca biletul zilei Pariuri1x2 să fie câștigător pentru a treia oară săptămâna aceasta.

RomaniaTV.net
03 mai 2018, 06:38
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Mizăm exclusiv pe goluri pentru a continua şirul câştigurilor

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Varianta zilei este compusă exclusiv din pariuri pe goluri. Malmo, câștigătoarea a sezonului 2017 din prima ligă suedeză, , întâlnește astăzi ocupanta locului trei la finalul stagiunii amintite, Djurgarden. Cele două au un start modest în noua stagiune, cu câte opt puncte adunate după 6 runde. Golurile au curs în meciurile disputate, dar adesea nu în favoarea adversarelor de azi. Fragilitatea s-a resimțit în special în privința defensivei lui Malmo, ce a încasat în medie aproape 2 goluri/meci.

Ne îndreptăm atenția și către semifinalele retur ale Ligii Europa. După ce a primit gol la Londra, deși a jucat în superioritate aproape întreg meciul, Arsenal se vede nevoită să forțeze într-un fief extrem de dificil. Situația este una convenabilă pentru Atletico, echipa lui Simeone fiind întotdeauna gata șă lovească pe contraatac.

Salzburg și Marseille se înfruntă în cealaltă semifinală. Echipa franceză a câștigat meciul tur cu 2-0, așa că austriecii trebuie să găsească din nou resursele ofensive pentru a răsturna situația. Gazdele au reușit asta în meciul disputat pe teren propriu cu Lazio. După 2-4 la Roma, Salzburg a bifat un succes cu 4-1 în manșa retur. Marseille este, însă, în formă bună, cu 16 goluri marcate în ultimele 5 partide. Încă o reușită a OM-ului în Austria, se poate dovedi decisivă în privința calificării către finala programată pe 16 mai, la Lyon.

Biletul zilei Pariuri1x2:

Ora 20:00 Malmo – Djurgarden, Peste 1,5 goluri
Ora 22:05 Atletico Madrid – Arsenal, Peste 1,5 goluri
Ora 22:05 Salzburg – Marseille, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România