Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Mizăm pe favoriţi în căutarea unui nou bilet „verde”

Vineri am avut parte de golurile pe care le anticipam în partide din Belgia și Olanda. Dorim să continuăm weekendul cu un nou succes, iar pentru astăzi am pregătit propuneri din Liga 1 și La Liga.

RomaniaTV.net
25 aug. 2018, 05:53
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Mizăm pe favoriţi în căutarea unui nou bilet „verde”

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Dinamo nu reușește să își găsească constanța în joc în debutul acestui sezon, câștigând doar două din cele cinci partide jucate în Liga 1. Ambele succese au venit pe teren propriu, așa că în tabăra “câinilor roșii” exista optimism înaintea primirii vizitei celor de la Hermannstadt. Oaspeții au pierdut în ambele deplasări de până acum. Ne așteptăm ca Dinamo să aibă inițiativa în aceasta confruntare, iar gazdele ar trebui să beneficieze de minim cinci cornere pe parcursul partidei.

Completăm biletul cu două pronosticuri pentru meciuri din La Liga. Atletico Madrid și Barcelona sunt mari favorite ale partidelor pe care le dispută astăzi. Madrilenii primesc vizita lui Rayo Vallecano, echipă care a încasat nu mai puțin de patru goluri în partida anterioară, cu Sevilla. Barcelona merge la Valladolid în căutarea unui nou succes. Mizăm pe forța celor doi granzi din La Liga și pariem pe victoria lor.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 21:00 Dinamo București – FC Hermannstadt, Peste 4,5 cornere ale echipei gazdă

Ora 21:30 Atletico Madrid – Vallecano, 1

Ora 23:15 Valladolid – Barcelona, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.