Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mizăm pe o „triplă” din fotbal în drumul spre al doilea „verde” consecutiv!

Astăzi profitul ne este livrat de un „mix” din fotbal. Vezi biletul cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția pentru a doua zi la rând!

06 apr. 2021, 15:47
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mizăm pe o „triplă” din fotbal în drumul spre al doilea „verde” consecutiv!

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Deschidem „combo-ul” cu un pronostic pe goluri ales pentru disputa din Australia ce le va pune față în față pe WS Wanderers și Central Coast Mariners. Cele două formații sunt două dintre cele mai spectaculoase trupe din A-League. Acestea pe de o parte, practică un joc extrem de deschis și, în același timp, ambele echipe au carențe mari în apărare. De aceea, selecția „peste 1,5 goluri” este una mai mult decât oportună.

Din Australia vom lua cât se poate de repede un avion către Germania, unde de la 19:30 se va juca Heidenheim – Kiel. Lupta pentru promovarea în Bundesliga este una acerbă, nici una dintre formațiile angrenate în această confruntare nepermițându-și să piardă puncte importante. În acest sens, suntem de părere că vom asista la o partidă cu minim două schimbări ale tabelei de marcaj, menajamentele urmând să fie lăsate pe plan secund.

Citeşte şi: Ion Ţiriac, refuzat! A oferit 100 de milioane de euro pentru unul dintre cele mai cunoscute branduri din România

În final, mizăm pe disputa dintre Manchester City și Dortmund din Liga Campionilor. În timp ce nemții nu vor putea miza pe Sancho, unul dintre jucătorii exponențiali ai „galben-negrilor”, „Cetățenii” lui Guardiola au întreg lotul la dispoziție. Mai mult decât atât, Dortmund vine după eșecul cu Frankfurt, ce a pus-o în real pericol de a rata prezența în top 4 la finele stagiunii interne! Astfel, ținând cont atât de moralul extrem de precar al oaspeților, cât și de diferența valorică semnificativă nu avem cum să nu pariem pe victoria gazdelor.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 6 aprilie

12:05, WS Wanderers – Central Coast Mariners, peste 1,5 goluri, cota 1.18;

19:30, Heidenheim – Kiel, peste 1,5 goluri, cota 1.26;

22:00, Manchester City – Dortmund, 1, cota 1.40;

Cotă finală: 2.08.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Cele mai importante stiri din sport aici