Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Ne dublăm investiţia cu o triplă din Liga Campionilor

Miercuri ne bazăm din nou pe meciurile din Liga Campionilor. Varianta noastră este compusă din pronosticuri pentru partidele de la Barcelona, Istanbul și Paris.

RomaniaTV.net
24 oct. 2018, 06:24
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Ne dublăm investiţia cu o triplă din Liga Campionilor

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Barcelona primește azi vizita lui Inter. Cele două au maximum de puncte după primele două runde și sunt într-o poziție ideală pentru a se califica la braț în optimi. Astfel, mă aștept ca aceste două echipe să abordeze confruntarea cu prudență, principalul obiectiv fiind evitarea înfrângerii. Faptul că Lionel Messi este indisponibil este un motiv în plus pentru pariul nostru: sub 4,5 goluri în meci.

După un start slab al sezonului, Schalke a reușit să se stabilizeze în meciurile recente, impunându-se în trei din ultimele patru. Cu victorii în cele mai recente două deplasări, nemții vor spera la cele trei puncte și în meciul cu Galatasaray. Ei ar trebui să le pună gazdelor suficiente probleme pentru ca jucătorii turci să fie nevoiți să depășească regulile jocului în încercarea de a evita primirea golurilor. Noi pariem pe cel puțin două cartonașe arătate gazdelor.

Cu trei puncte după primele două partide, PSG nu este în cea mai confortabilă poziție după primele două runde. Orice rezultat în afara unei victorii cu Napoli va complica și mai mult situația pentru parizieni. Aceștia vor spera însă că vor reuși să continue forma ofensivă de senzație din ultima perioadă. PSG a înscris 16 goluri în cele mai recente trei meciuri. Noi ne așteptăm ca francezii șă câștige cel puțin o repriză.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 22:00 Barcelona – Inter, Sub 4,5 goluri

Ora 22:00 Galatasaray – Schalke, Gazdele peste 1,5 cartonașe

Ora 22:00 PSG – Napoli, Gazdele câștigă minim o repriză

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.