Biletul Zilei Pariuri1X2.ro. Ne dublăm investiţia cu Sporting – FCSB şi meciuri din Anglia

Oferta zilei este relativ generoasa. Astazi avem programate primele confruntari din play-off-ul Ligii Campionilor, dar si o multime de partide in esaloanele inferioare engleze. Din aceste intreceri a extras si redactia pariuri1x2.ro pronosticurile ce compun biletul zilei.

RomaniaTV.net
15 aug. 2017, 07:17
Biletul Zilei Pariuri1X2.ro. Ne dublăm investiţia cu Sporting – FCSB şi meciuri din Anglia

Biletul zilei

Nu puteam trece cu vederea meciul meciurilor pentru tipsterii si microbistii din Romania, Sporting Lisabona – FCSB. Pariul selectat nu o avantajeaza, insa, pe echipa noastra. Tinem cont de gravele carente aratate de defensiva lui Dica in jocurile, de Liga 1 si europene, din startul stagiunii si mizam pe cel putin doua reusite ale lusitanilor.

Mizam si pe un meci din esalonul secund al Angliei. Ne oprim la Birmingham – Bolton, confruntarea in care echipa gazda, pregatita de experimentatul Redknapp, porneste favorita la cucerirea celor 3 puncte. Nu ne asumam, insa, prea multe riscuri si pariem 1x.

Tot din Anglia, dar din Conference National, extragem varianta peste 1.5 goluri in disputa Fylde – Maidenhead United. Echipa gazda a promovat en-fanfare, avand o medie de aproape 3 goluri pe meci marcate in liga a 6-a. Debutul in actuala stagiune a fost cam pe aceeasi linie: 3 meciuri, 3 remize, golaveraj 6-6!

Biletul zilei

Sporting Lisabona – FCSB, gazdele marcheraza 2+, cota 1.43

Birmingham – Bolton, 1x, cota 1.19 

Fylde – Meidenhead, 2+ in meci, cota 1.20

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.