Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ne dublăm simplu investiţia

Căutăm profitul încă din prima zi a săptămânii! Pariem pe fotbal, meciurile selectate fiind  Sepsi – FC Botoșani și Nordsjaelland – Aarhus, dar ne îndreptăm atenția si către Campionatul European de handbal feminin.

10 dec. 2018, 07:04
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ne dublăm simplu investiţia

Biletulzilei Pariuri1x2.ro:

Sepsi traversează o nouă perioadă excelentă. Formația vine după patru rezultate pozitive consecutive, cu un succes fantastic, 4-2 contra FCSB-ului, în precedentul meci, disputat tot acasă. Ne așteptăm ca trupa lui Neagoe să nu dezamăgească nici în duelul cu FC Botoșani,  formație clasată doar pe locul 10 în ierarhia primei ligi, la 3 puncte de retrogradare.

În Danemarca,  Nordsjaelland – Aarhus este un meci în care remiza nu ajută pe nimeni. Ambele țintesc play-off-ul, de care le despart în acest moment 5 puncte. În 9 din ultimele 10 confruntări directe s-au marcat cel puțin două goluri, ca și în disputa tur încheiată cu scorul de 1-1. Mizăm încă o dată pe goluri.

Ajungem și la Europeanul de handbal feminin, acolo unde Rusia pornește favorită certă în disputa cu Danemarca.  Cu un succes, naționala antrenată de Trefilov își parafează practic accederea în semifinale, mai ales că Franța și Suedia, principalele contracandidate la ocuparea locurilor 1-2, au remizat în jocul direct din grupa principală.

Biletulzilei Pariuri1x2.ro:

DANEMARCA (F) – RUSIA (F) 2 COTA 1.26
SEPSI – FC BOTOŞANI GAZDELE MARCHEAZĂ COTA 1.28
NORDSJAELLAND – AARHUS PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.24
COTĂ FINALĂ: 2.00
 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.