Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Ne place profitul. Ultimele 3 propuneri au fost CÂŞTIGĂTOARE. Aici ai selecţia de astăzi

Marți am obținut al treilea bilet câștigător consecutiv! Espanyol și Real Madrid nici nu s-au apropiat de linia de 4.5 goluri marcate indicată de noi, catalanii reușind o victorie imensă în fața propriilor fani, scor 1-0, cu un gol înscris în ultimele secunde ale disputei. Hull a înscris în remiza cu Barnsley (scor 1-1), în timp ce Les Herbiers și Lens au încheiat nedecis în 90 de minute, jocul din sferturile Cupei Franței. Pronosticul nostru a fost X2.

RomaniaTV.net
28 feb. 2018, 07:48
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Ne place profitul. Ultimele 3 propuneri au fost CÂŞTIGĂTOARE. Aici ai selecţia de astăzi

Biletul zilei

Cu moralul la cote maxime, www.pariuri1x2.ro a pregătit un nou bilet. Fotbalul este din nou în centrul atenției, într-o zi cu meciuri tari programate în ultimele faze ale cupelor interne de pe ”bătrânul continent”.

Primul meci pe care îl vom urmări miercuri seară este acela dintre Alkmaar și Twente, contând pentru semifinalele Cupei Olandei. Neînvinsă de la jumătatea lunii decembrie, echipa gazdă are o șansa bună de a accede în ultimul act, mai ales că evoluează în fața fanilor proprii. Twente suferă în aceasta perioadă, riscând retrogradarea din Eredivisie. Mizăm pe goluri: peste 1.5 în meci.

Celelalte două dispute prezente pe biletului de astăzi vin din Spania. Sevilla ar trebui sa controleze jocul pe terenul Malagăi. Chiar dacă au pierdut în weekend, 2-5 acasă cu Atletico, ecartul valoric între Sevilla și gazda jocului, ultima clasată în ierarhia spaniolă, este important. Presiunea exercitată de oaspeți se poate materializa pe tabela de scor, dar și în statistica pe cornere. Pariem pe cel puțin 4 lovituri de la colț câștigate de elevii lui Montella.
Tot astăzi, dar ceva mai târziu în noapte, Atletico Madrid primește vizita lui Leganes. Alegem varianta logică, 1 solist, într-o dispută importantă pentru elevii lui Diego Simeone. Cu 3 puncte câștigate în acest meci, Atletico își betonează locul 2 al clasamentului, în fața rivalei Real și continuă urmărirea Barcelonei. Contra liderului, Griezmann & co. vor juca imediat, chiar în weekendul ce vine, la Madrid.

Biletul zilei

Ora 19:00 Alkmaar – Twente, Peste 1,5 goluri

Ora 20:30 Malaga – Sevilla, Oaspeții – peste 3,5 cornere

Ora 22:30 Atletico Madrid – Leganes, Atletico câștigă

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.