Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Orice profit este bun, mai ales dacă vine cu regularitate. Ţintim al patrulea bilet câştigător consecutiv

Luni am mizat pe succesul lui Dinamo în cel puțin o repriză din meciul cu Gaz Metan Mediaș (3-0), iar “câinii roșii” și-au făcut datoria încă de la pauză, când conduceau cu 1-0. Am avut încredere și în faptul că Manchester City va înscrie minim două goluri la Stoke (0-2). Aceste evenimente ne-au adus un nou profit, ajungând astfel la trei bilete câștigătoare consecutive. Miza nu a fost însă dublată, al treilea eveniment, victoria lui Thiem în partida cu Cuevas, primind cota 1 în urma retragerii austriacului.

RomaniaTV.net
13 mart. 2018, 08:08
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Orice profit este bun, mai ales dacă vine cu regularitate. Ţintim al patrulea bilet câştigător consecutiv

Biletul zilei

Meciurile din Cupa României și Champions League sunt cele vizate azi de redacția pariuri1x2.ro pentru biletul zilei. Prima partida este cea dintre FC Botoșani și Poli Iași. Oaspeții au pierdut ultimele două partide disputate în Liga 1 și merg pe terenul unei echipe care nu a a fost învinsă pe teren propriu în 2018. Mizăm pe faptul ca acest sfert de finală nu le va reveni ieșenilor, cel puțin nu înaintea reprizelor suplimentare de prelungiri.

În optimile Champions League, AS Roma a pierdut meciul tur cu Șahtior, scor 1-2. Pe Olimpico, ne putem aștepta la un duel în care echipa italiană va avea iniţiativa. Pariem cât se poate de simplu, pe cel puţin o reuşită a romanilor, după două partide excelente făcute de trupa lui Di Francesco şi soldate cu victorii grele, 4-2 la Napoli şi 3-0, pe „Olimpico”, împotriva lui Torino (3-0).

Cu ceva noroc, Manchester United a obținut o remiză albă la Sevilla și calificarea depinde de rezultatul returului de pe Old Trafford. Stilul lui Jose Mourinho este binecunoscut, așa că nu ne așteptăm la o abordare foarte ofensivă din partea tehnicianului portughez. În acelaşi timp, ţinem cont de parcursul excelent al „diavolilor” acasă – doar 2 eşecuri în confruntările din ultimele două stagiuni, ambele cu Man. City – dar şi de plusul de valoare al grupării engleze. Considerăm că a doua clasată din Premier League va reuşi să obţină calificare în sferturile întrecerii.

Biletul zilei

Ora 17:30 FC Botoșani – Poli Iași, 1X

Ora 21:45 AS Roma – Șahtior Donețk, Gazdele marchează

Ora 21:45 Manchester United – Sevilla, Gazdele se califică

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.