BILETUL ZILEI PARIURI1X2.RO: Pariem doar pe fotbal şi ne dublăm investiţia!

Daca ieri am scos profit cu biletul zilei mixand fotbalul si tenisul, varianta gandita pentru astazi de redactia www.pariuri1x2.ro are in vedere exclusiv fotbalul.

RomaniaTV.net
09 iul. 2017, 09:16
BILETUL ZILEI PARIURI1X2.RO: Pariem doar pe fotbal şi ne dublăm investiţia!

Printre selectii, un pont la Viitorul – FC Voluntari, Supercupa Romaniei.

Biletul zilei

In meciul de la Botosani tinem cont de un aspect extrem de important. Foarte probabil niciuna dintre combatante nu se va mai intalni in viitorul apropiat cu posibilitatea castigarii unui trofeu. Viitorul si FC Voluntari nu-si vor asuma prea multe riscuri, mai ales ca suntem abia in startul stagiunii, iar ”mecanismele” ambelor garnituri au nevoie de rodaj. Pariem pe goluri, nu foarte putine, dar nici mai mult de 3 inscrise.

Alte doua pariuri sunt extrase din prima liga norvegiana. Daca la intalnirea Viking – Sogndal mizam pe 2 sau mai multe modificari ale tabelei, in Stabaek – Brann pariul indicat este pe cel putin un gol inscris de oaspeti. Oaspetii traverseaza un sezon exceptional, fiind in lupta directa cu galonata Rosenborg pentru castigarea titlului. De amintit si faptul ca Brann mizeaza pe pe mai buna ofensiva din Eliteserien, cu 30 de reusite in 15 etape.

Citeste si:

Biletul zilei

21:00, Viitorul Constanta – FC Voluntari, sub 3.5 goluri
19:00, Viking – Sogndal, peste 1.5 goluri
21:00, Stabaek – Brann, Brann sa inscrie

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.