Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pariem pe favorite, la Cluj, Lyon și Girona. Vezi variantele selectate!

Sâmbătă, pentru a 7-a oară în ultimele 10 zile, biletul redacției www.pariuri1x2.ro a fost câștigător! Am investit simplu, pe 3 pronosticuri cu un grad ridicat de siguranță. Ponturile au fost pe două sau mai multe goluri marcate de Leverkusen, acasă cu Koln (scor 2-1), pe maximum 4 modificări ale tabelei în Liverpool – Huddersfield (scor 3-0), dar și pe victoria echipei Manchester City, la West Brom. ”Cetățenii” s-au impus cu 3-2, betonându-și astfel pozitiția de lideri în Premier League.

RomaniaTV.net
29 oct. 2017, 11:31
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pariem pe favorite, la Cluj, Lyon și Girona. Vezi variantele selectate!

Biletul zilei

Ligue 1, La Liga si Liga 1 sunt campionatele din care extragem variantele care alcătuiesc biletul zilei propus de redacția www.pariuri1x2.ro . Dintr-o ofertă consistentă și de calitate, căutăm să extrgem acele pronosticuri simple și logice, capabile să ne conducă fără emoții către o nouă varianta de bilet ”verde”.
Mizăm pe 3 din favoritele zilei, în frunte cu CFR Cluj. Liderul ierarhiei interne caută primul succes după 3 rezultate negative, acasă, contra lui Gaz Metan. Medieșenii sunt penultimii în Liga 1, cu 9 puncte adunate în 15 etape, doar două în 7 deplasări.

Biletul zilei

16:00, Lyon – Metz, Lyon sa castige, cota 1.19
17:15, Girona – Real Madrid, Real Madrid sa castige, cota 1.25
18:00, CFR Cluj – Gaz Metan Medias, CFR Cluj sa castige, cota 1.35

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.