Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pariem pe goluri şi ne dublăm simplu investiţia

Venim după un week-end în care ponturile de calitate nu au lipsit. Pe aceeași linie ne dorim să fie întreaga săptămână, una pe care o deschidem cu o cotă de 2 capabilă să ne aducă iarăși pe plus.

RomaniaTV.net
28 ian. 2019, 08:36
Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pariem pe goluri şi ne dublăm simplu investiţia

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început ne îndreptăm atenția către liga a 2-a olandeza, acolo unde Jong Utrecht va primi vizita celor de la Waalwijk. Sunt doua echipe care înscriu si primesc goluri cu ușurință, pariul care se pretează la acest joc fiind „ambele marchează”.

Rămânem la goluri, dar schimbăm tactica. Pariem pe cel mult 3 modificări ale tabelei, în jocul de liga secundă franceză, dintre Clermont și Le Havre, în timp ce pentru întâlnirea de Serie A ce le va opune pe Empoli și Genoa, urcăm linia chiar mai sus: sub 4.5 goluri. Confruntarea se anunță extrem de echilibrată, asta și în condițiile în care cele două grupări, amenințate cu retrogradarea, nu-și vor permite prea multe riscuri în meciul direct.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

20:00, Clermont – Le Havre, sub 3.5 goluri

21:00, Jong FC Utrecht – Waalwijk, ambele marchează

21:30, Empoli – Genoa, sub 4.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.