Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pariem pe tenis pentru al 4-lea combo câştigător, consecutiv!

Biletul în cota 2 propus ieri de redacția pariuri1x2.ro ne-a livrat, din nou, profitul așteptat. Am mizat pe cel puțin o reușită a FCSB-ului, în meciul cu Viitorul (scor 1-2), pe un duel FC Botoșani – Concordia (scor 0-0) în care gazdele nu se vor impune la o diferență mai mare de un gol și pe 3 puncte câștigate de Galatasaray, acasă, cu Antalyaspor (scor 5-0). Astfel, a fost bifata a 38-a variantă câștigătoare de bilet in cota 2, a anului 2019.

RomaniaTV.net
12 mart. 2019, 10:36
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pariem pe tenis pentru al 4-lea combo câştigător, consecutiv!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi pariem doar pe tenis, toate meciurile selectate urmând a se disputa în această seară, la Indian Wells. Printre selecții, inclusiv meciul Simonei Halep. Românca luptă pentru accederea în sferturile de finală, împotriva Marketei Vondrousova. Plusurile sunt de partea Simonei care, chiar dacă nu va avea un meci ușor, va reuși, considerăm noi, să facă pasul către turul următor al competiției.
Isner este un alt ”solist” pe care investim pe biletul în cota 2, alături de cel puțin un set câștigat de Khachanov, contra lui Rublev. Cei doi sportivi ruși se cunosc foarte bine, însă rezultatele din ultima perioadă, în propulsează pe Khachanov în postura de mare favorit al disputei.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

COTA 2

VONDROUSOVA – HALEP 2 COTA 1.26

ISNER – PELLA 1 COTA 1.30

RUBLEV – KHACHANOV 2 CU HA (+1.5 SETURI) COTA 1.22

COTA TOTALĂ: 2.00

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.