Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pariem pe ultimele meciuri din faza grupelor la Cupa Mondială

Surprizele de seara trecută, printre care și înfrângerea Germaniei în meciul cu Coreea de Sud, au făcut ca biletul de ieri să fie unul dintre puținele care nu ne-a adus profit în ultima perioadă. Trei pronosticuri ne pot readuce pe calea câștigului.

28 iun. 2018, 05:58
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pariem pe ultimele meciuri din faza grupelor la Cupa Mondială

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Senegal și Columbia sunt în luptă directă pentru calificarea în optimi. Dacă africanii se pot mulțumi și cu o remiză, Falcao și colegii săi sunt obligați să înscrie și să câștige pentru a nu depinde de rezultatul celuilalt meci din grupă. Astfel, confruntarea ar trebui să fie una spectaculoasă și golurile nu ar trebui să lipsească. Anticipăm marcarea a cel puțin două.

Anglia și Belgia sunt deja calificate, iar duelul de joi seară va decide doar ordinea în clasament. Următoarele adversare ale celor două echipe vin din Grupa H. Japonia, Senegal și Columbia concurează acolo pentru primele poziții. În funcție de rezultatele meciurilor lor, Anglia și Belgia ar putea avea o preferință în privința adversarei din optimi. Astfel, motivația pentru a câștiga cele trei puncte în urma acestei confruntări ar putea lipsi. Dacă rezultatul final este greu de anticipat, avem totuși încredere că belgienii vor beneficia de cel puțin trei cornere în meci.

Deja eliminate, Panama și Tunisia joacă lipsite de presiune în această seară. Ele au încasat 16 goluri la acest turneu, așadar o medie de patru goluri primite pe meci. Nu ne așteptăm ca reușitele să lipsească nici în duelul direct. Având în vedere că lipsa unei mize reale ar putea încuraja un joc mai relaxat, ar trebui să vedem cel puțin două modificări ale tabelei.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 17:00 Senegal – Columbia, Peste 1,5 goluri
Ora 21:00 Anglia – Belgia, Belgia – Peste 2,5 cornere
Ora 21:00 Panama – Tunisia, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România