Biletul zilei pariuri1x2.ro: Patru din ultimele cinci selecţii au fost „verzi”! Vezi combinaţia de azi

Biletul propus ieri a fost din nou câștigător! Am pariat pe varianta 1 fără remiză în sfertul de Europa League dintre Șahtior – FC Basel, meci câștigat clar de ucrainieni, cu scorul de 4-1. Inspirate au fost și ponturile ”peste 1.5 goluri” oferite pentru disputele Shijiazhuang – Tianjin Teda, scor 3-0 si Akropolis – Sundsvall, scor 1-1.

RomaniaTV.net
12 aug. 2020, 07:09
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Patru din ultimele cinci selecţii au fost „verzi”! Vezi combinaţia de azi

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi investim pentru al 5-lea combo câștigător din ultimele 6 zile. Mizăm pe snooker și fotbal.

Pentru început ne îndreptăm atenția către Campionatul Mondial de Snooker, acolo unde astăzi încep luptele pentru accederea în ultimul act. Dacă Shelby – O’Sullivan se anunță o semifinală extrem de echilibrată, disputa dintre Kyren Wilson și Anthony McGill are un favorit cert. Al 8-lea jucător al lumii în acest moment, Wilson are doar cota 1.28 să facă pasul către finala întrecerii. Reamintim că în sferturi, Wilson a bifat o evoluție excelentă și o victorie imensă, 13-9 la frame-uri, în fața numărului 1 mondial, Judd Trump.

Biletul în cota 2 de astăzi este completat cu două selecții din fotbal. În China, Beijing Guoan este pregătită să ajungă la punctaj maxim în 4 runde, printr-un succes cu Hebei, formație de care a dispus la 0 în dubla din campionatul precedent.

În Suedia, Djurgarden – Mjallby este meci de goluri. 20-14 au golaveraj gazdele după doar 14 etape, în timp ce în disputele lui Mjallby, tot 14 la număr, s-au consemnat deja 38 de goluri!

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

 

Biletul zilei pariuri1x2.ro
Miercuri, 12.08.2020
15:00, K. Wilson – A. McGill, K. Wilson sa castige, cota 1.28
15:00, Beijing Guoan – Hebei, gazdele sa castige, cota 1.26
20:00, Djurgarden – Mjallby, peste 1.5 goluri, cota 1.25
Cotă totală 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.