Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pe plus după ziua de marţi! Aici, selecţia de miercuri

Fără emoţii! Biletul în cota 2 propus ieri s-a “înverzit” cu mult timp înainte de finalul partidelor selectate. În meciul de hochei din liga a doua daneză dintre Herlev şi Odense, cele 5 goluri anticipate de noi s-au marcat în primele două reprize, în timp ce Tottenham şi PSG, favoritele zilei în Liga Campionilor, s-au distrat cu Steaua Roşie, respectiv Club Brugge. Ambele s-au impus cu acelaşi scor de 5-0!

RomaniaTV.net
23 oct. 2019, 06:20
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pe plus după ziua de marţi! Aici, selecţia de miercuri

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Biletul zilei, propunerea de miercuri! Dupa o zi de profit cu fotbal si hochei, astăzi alegem să investim exclusiv pe Liga Campionilor. Ne focusăm pe meciurile de la Praga, Amsterdam și Leipzig.

Cu cel mai bun 11 pe teren şi cu o linie de atac formata din Messi, Suarez şi Griezmann, Barcelona nu poata rata cele 3 puncte în deplasarea la Slavia. Pariem şi pe cel puţin un gol înscris de Ajax, în disputa cu Chelsea. „Lăncierii” au golaveraj 6-0 după primele două meciuri ale grupei, graţie victoriilor identice, scor 3-0, repurtate contra formaţiilor Lille şi Valencia.

Raportat la desfăşurarea de până acum a ostilităţilor din grupa G, duelul Leipzig – Zenit este greu de pronosticat prin intermediul variantelor „1,x,2”. Din acest motiv, alegem un pont pe goluri. Miza meciului le va îndemna pe cele două să fie în primul rând precaute. Mizam pe un pont simplu, sub 4.5 goluri.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

19:55, Ajax – Chelsea, gazdele marchează, cota 1.19
19:55, RB Leipzig – Zenit, sub 4.5 goluri, cota 1.20
22:00, Slavia Praga – FC Barcelona, 2, cota 1.40
Cota finala: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.