Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pe plus, în august! Vezi ultimul combo al lunii

Profit asigurat! Pariorii care au mers pe mâna noastră în această lună, au ajuns deja la 18 bilete în cota 2, câștigătoare.  Bilanțul excelent se adăugă celui la fel de bun din iulie. Practic, doar în ultimele două luni, redacția Pariuri1x2.ro a livrat nu mai puțin de 35 de combo-uri în cota 2 câștigătoare.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 06:48
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Pe plus, în august! Vezi ultimul combo al lunii

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

Luna august încă nu s-a încheiat, un nou bilet cu șanse excelente de a ne dubla investiția fiind propus astăzi. Pariem simplu și logic, pe trei dintre evenimentele zilei. Mixăm sporturile!

Investim pe goluri, două sau mai multe, în meciul din China dintre Shijiazhuang și Hebei, confruntare cu o miză uriașă pentru accederea în play-off-ul Super Ligii, din Grupa B a campionatului.

În Slovacia, Slovan Bratislava pornește cu prima șansă în deplasarea la Trencin. Gazdele au debutat slab în noul sezon, primele 3 meciuri aducându-le doar două puncte.

Și pentru că ediția 2020 a US Open-ului pornește astăzi la drum, de pe biletul propus nu putea lipsi un pariu din cadrul Grand Slem-ului american. Mizăm pe succesul lui Alexander Zverev, în disputa cu Kevin Anderson, un jucător experimentat, însă în cădere liberă, după prestațiile din ultimele dpuă stagiuni, în ierarhia ATP. Sud-africanul de 34 de ani ocupă acum doar poziția a 124-a în ierarhia mondială.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro
Luni, 31.08.2020
Trencin – Slovan Bratislava, x2 – Cota 1.25

Kevin Anderson – Alexander Zverev, 2 – Cota 1.33

Shijiazhuang – Hebei, peste 1.5 goluri – Cota 1.22

Cotă finală: 2.02

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.