Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ponturi din fotbal și tenis, în prima zi a săptămânii!

Start de săptămână, start profit! Ne așteaptă câteva zile pline de evenimente sportive extrem de interesante, de pe urma cărora sperăm să scoatem câștiguri excelente.

RomaniaTV.net
28 oct. 2019, 08:02
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ponturi din fotbal și tenis, în prima zi a săptămânii!

Urmariți LIVE desfășurarea tuturor partidelor pe cel mai nou și modern Livescore din România .

Pentru iubitorii tenisului este o săptămână excelentă. Se dispută întrecerea masculină de la Paris, cu o mulțime de vedete pe tabloul principal, dar mai ales Turneul Campioanelor. Mizăm și noi pe biletul de astăzi, pe o variantă din această ultimă întrecere, care nu va fi pe placul fanilor Simonei Halep. La debutul în competiției, jucătoarea noastră o întâlnește pe Bianca Andreescu, canadianca de origine română, una dintre cele mai în formă jucătoare ale momentului , cu o ascensiune senzațională în ierarhia WTA. Considerăm că Bianca își va fructifica statutul de favorită.

În completarea biletului în cota 2 de astăzi, două variante din fotbal. Investim pe o disputa QPR – Brentford, din a doua liga fotbalistică a Angliei, în care tabela va suferi 2 sau mai multe modificări, alături de un pronostic ”sub 4.5 goluri” în Poli Iași – CFR Cluj, epilogul rundei interne cu numărul 14. În ultimul meci considerat acasă”, însă disputat pe stadionul din Botoșani, ieșenii lui Teja speră la un rezultat pozitiv, contra liderului la zi al ierarhiei, grupare ce deține supremația și în statistica stagională a celor mai sigure defensive.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

14:00 ANDREESECU – HALEP 1 COTA 1.52
20:30 POLI IAȘI – CFR CLUJ SUB 4.5 GOLURI COTA 1.10
21:45 QPR – BRENTFORD PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.21
COTĂ FINALĂ: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.