Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ponturi simple, şanse maxime de profit

Deschidem săptămâna cu un combo pe care îşi fac loc, cu predilecţie, dueluri programate în campionatele din nordul Europei. Mizăm pe meciuri din primele ligi din Danemarca şi Suedia, pentru a reveni, în final, într-un campionat de top: Serie A.

RomaniaTV.net
06 mai 2019, 08:06
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ponturi simple, şanse maxime de profit

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În Danemarca, Esbjerg are o şansă excelentă de a-şi consolida clasarea pe poziţia a 3-a, prin-un rezultat pozitiv bifat acasă, contra formaţiei Nordsjaelland, în ultimul duel al rundei cu numărul 33. Pariem 1x, ţinând cont şi de parcursul slab al oaspeţilor, din prima parte a anului. Nordjaelland are o singură victorie bifată în ultimele 9 runde.

În confruntarea Elfsborg – Norrkoping din Suedia este loc de spectacol. Doar în primele 6 meciuri ale gazdelor din campionatul 2019, s-au marcat nu mai puţin de 23 de goluri. De partea cealaltă, Norrkoping va evolua în a 4-a deplasare stagională. În primele 3 nu s-a impus, acumulând un golaveraj 4-6.

Ultimul pont de pe bilet pare a fi şi cel mai simplu. Mizam pe cel puţin o reuşită a echipei AC Milan, acasă, cu Bologna. Trupa antrenată de Gatusso trebuie să forţeze succesul, singurul rezultat care o poate readuce în bătălia pentru locul 4, ultimul de Liga Campionilor.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

20:00, Esbjerg – Nordsjaelland, 1x – cota 1.45

20:00, Elfsborg – Norrkoping, peste 1.5 goluri – cota 1.22

21:30, AC Milan – Bologna, gazdele marchează – cota 1.15

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.