Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Pregătiţi de noi câştiguri, cu 3 sugestii din fotbal

Premier League, Serie A și Liga 1 sunt întrecerile din care extragem cele 3 variante ce compun biletul ultimei zile a săptămânii. Nu cheltuim din fondurile proprii, cu reinvestim o parte din câștigurile acumulate ieri. Sâmbătă am ieșit pe plus mizând pe golurile ale ambelor echipe în Gladbach – Schalke (scor 1-1) și pe solistul pe gazde, în CFR Cluj – Poli Timișoara (scor 1-1).

RomaniaTV.net
10 dec. 2017, 08:20
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Pregătiţi de noi câştiguri, cu 3 sugestii din fotbal

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem varianta de bilet a zilei cu un peste 2.5 goluri în super-derby-ul de pe Anfield dintre Liverpool și Everton. Vom avea față în față două echipe extrem de puternice pe fazele de construcție și finalizare. Defensiv, însă, rivalele din Liverpool mai au încă destule de pus la punct.

Pe combo-ul redacția www.pariuri1x2.ro își face loc și pontul pe cel puțin două goluri în Napoli – Fiorentina. Oaspeții vor încerca să profite de moralul scăzut al napoletanilor, după eșecul cu Juventus din runda trecută și eliminarea din Liga Campionilor, suferită la mijlocul săptămânii. Atuul gazdelor este, însă, mult mai consistent: valorea superioara a lotului.

În încheiere, poate cel mai ”safe” pariul al zilei: X2 în Gaz Metan Mediaș – CS ”U” Craiova. Oltenii pot urca pe locul secund al clasamentului, cu un succes contra antipenultimei clasate, formație cu doar două victorii în 20 de etape.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

16:00 Napoli – Fiorentina, peste 1.5 goluri

16:15 Liverpool – Everton, peste 2.5 goluri

17.00 Gaz Metan Mediaș – CS ”U” Craiova, x2

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.