Biletul zilei pariuri1x2.ro: Prima semifinală de Cupa Spaniei, meciul vedetă al zilei

Pentru miercuri, redacția pariuri1x2 a pregătit un nou combo cu selecții din sporturi diferite: hochei și fotbal. Mizam inclusiv pe semifinala Cupei Spaniei dintre Bilbao si Granada. Vezi despre ce este vorba!

RomaniaTV.net
12 feb. 2020, 07:29
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Prima semifinală de Cupa Spaniei, meciul vedetă al zilei

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Șansă enormă pentru Athletic și Granada, care-și vor disputa, în dublă manșă, prezența în finala Cupei Spaniei. Miza jocului de pe ”San Mames”, precum și parcursul bun al bascilor de acasă, își pot pune amprenta asupra rezultatului final al primei manște. Mizăm pe 1 cu handicap 0 (în caz de egal, pariul primește cota 1).

Un pariu identic am pregătit pentrul duelul Liberec – Litvinov din prima ligă de hochei a Cehiei, în completarea biletului zilei venind varianta pe 2 sau mai multe goluri marcate în Luton – Sheffield Wednesday. Deși aproape retrogrdate, gazdele dar nu sunt deloc dispuse să se predea. Dimpotrivă, Luton propune rundă de rundă meciuri spectaculoase, indiferent de calibrul adversarului.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

MIERCURI
19:00: (HOCHEI, CEHIA – EXTRALIGA): LIBEREC – LITVINOV 1 (OT) COTA 1.30
21:45: (FOTBAL, ANGLIA – CHAMPIONSHIP) LUTON– SHEFFIELD WED. PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.26
22:00: (FOTBAL, SPANIA – CUPĂ) ATH. BILBAO – GRANADA 1 CU HA 0 COTA 1.25

COTA TOTALĂ: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.