Biletul zilei pariuri1x2.ro: Primul combo câştigător al săptămânii! Vezi varianta de azi

Biletul în cota 2 al zilei de luni s-a pliat perfect pe așteptările noastre. Norvegia s-a impus cu 2-0 în Insulele Feroe, iar Danemarca s-a distrat cu Georgia, scor 5-1. Nici România nu a avut nicio emoție în Malta. ”Tricolorii” au marcat de 4 ori, într-un duel în care noi așteptam măcar două reușite ale naționalei antrenate de Contra.

RomaniaTV.net
11 iun. 2019, 07:33
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Primul combo câştigător al săptămânii! Vezi varianta de azi

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Ca și ieri, astăzi pariem doar pe meciuri din preliminariile pentru Euro 2020. Investim, încă o dată, pe cele mai simple și logice variante. Mizăm pe marile favorite ale zilei, Germania, care joaca pe teren propriu cu Estonia și Franța, ce merge Andorra, o deplasare pe cât de scurtă, pe atât de simplă pentru campioana mondial en-titre.

Completăm varianta de bilet în cota 2, cu un pariu pe Rusia – Cipru. După evoluțiile entuziasmante din ultimele confruntări de acasă, reprezentativa pregătită de Cherchesov pare mai mult decât capabilă să bifeze un nou rezultat pozitiv și extrem de important în economia calificării. Pariem pe două sau mai multe goluri marcate de gazde.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

21:45 Rusia – Cipru, gazdele peste 1.5 goluri – cota 1.45

21:45 Andorra – Franța, 2 HA (-1.5) goluri – cota 1.13

21:45 Germania – Estonia, 1 pauză – cota 1.22

Cotă finală: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.