Biletul zilei pariuri1x2.ro: Profit cu cele mai simple ponturi de astăzi!

Mizăm pe trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem! 

14 sept. 2021, 09:44
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Profit cu cele mai simple ponturi de astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Mizăm pe trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început ne îndreptăm atenția către Grupa G a Ligii Campionilor, acolo unde în prima etapă, Sevilla o întâlnește pe Salzburg. Gruparea iberică are clar prima șansă la victorie și fără să ne complicăm, mizăm pe „1 cu handicap 0”. În cazul în care partida se va încheia la egalitate, selecția noastră va primi cota 1.

A doua partidă vine din cea mai tare ligă secundă a lumii, Championship, Bournemouth – QPR. Ambele grupări au câte 12 puncte după primele 6 etape, dar de remarcat este faptul că formația gazdă are o medie de 3.7 goluri pe meci în partidele jucate pe teren propriu. Mizăm simplu pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în toate cele 6 runde disputate de QPR în acest sezon.

Închidem cota 2 cu cealaltă dispută a zilei din Grupa G a Ligii Campionilor, Lille – Wolfsburg. Un meci care promite spectacol și fără să ne complicăm, mizăm simplu pe o partidă cu minim două goluri. Remarcăm faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în prime cele 5 runde disputate de echipa gazdă în Ligue 1.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 14 septembrie

19:45, Sevilla – Salzburg, 1 cu handicap 0, cota 1.25

21:45, Bournemouth – QPR, peste 1.5 goluri, cota 1.25

22:00, Lille – Wolfsburg, peste 1.5 goluri, cota 1.30
COTA TOTALĂ: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

 

 


loading...