Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Profit de 100% în ultimele 4 zile. Astăzi mizăm doar pe goluri. Vezi varianta

Ritm formidabil pentru biletul propus zilnic de redacția celui mai bun site de pronosticuri sportive din România, www.pariuri1x2.ro! În ultimele 4 zile, cei care au mizat pe combo-ul oferit au avut parte de câștiguri pe linie.

RomaniaTV.net
23 oct. 2017, 07:58
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Profit de 100% în ultimele 4 zile. Astăzi mizăm doar pe goluri. Vezi varianta

Ieri, profitul a fost asigurat de victoria FCSB-ului, scor 7-0 în meciul cu Timișoara, dar și de succesul PSV-ului, acasă cu Helmond, scor 2-0. Am plusat cu o variantă pe goluri, minimum două, în Wolfsburg – Hoffenheim. Disputa din Bundesliga ne-a dat ceva emoții, golul de 1-1 fiind înscris de gazde în minutul 90 + 3.  

Biletul zilei

Că veni vorba de pariurile pe goluri, să spunem că acestea compun integral biletul primei zile a săptămânii. Pariem peste 1.5 goluri în două derby-uri locale, AC Ajaccio – Gazalec Ajaccio și Beșiktaș – Istanbul BB. În confruntarea ce punem capăt etapei a 9-a din Turcia, rivalele caută cu disperare cele 3 puncte, în condițiile în care Galatasaray a luat deja un avans important în fruntea ierarhiei.

Același pariu, pe cel puțin 2 modificări ale tabelei, îl propunem și la meciul Real Sociedad – Espanyol. După doar 8 runde disputate în stagiunea de La Liga, echipa gazda are deja un golaveraj de 19 – 17, 10-10 în 4 partide acasă! De asemenea, varianta ar fi fost câștigătoare în ultimele 4 întâlniri directe, consecutive.  

Biletul zilei

20:00 Beșiktaș – Istanbul BB, peste 1.5 goluri

21:00 Real Sociedad – Espanyol, peste 1.5 goluri

21:45 AC Ajaccio – Gazalec Ajaccio, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

CITESTE SI: Castiga un IPHONE X! Ai aici toate detaliile!