Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Profit de la Cupa Confederaţiilor

Biletul zilei de ieri a fost inca o data castigator, pentru a 6-a oara in ultimele 9 zile. Ne-au adus pe plus Cilic si A. Zverev, doi dintre favoritii zilei in tenis, dar si cele reusite consemnate in meciul Houston - FC Dallas (scor final 1-1). Pariurile de pe biletul zilei de sambata vieaza partidele programate in ultima etapa a Grupei A din cadrul Cupei Confederatiilor.

RomaniaTV.net
24 iun. 2017, 07:53
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Profit de la Cupa Confederaţiilor

Biletul zilei

Rusia, tara gazda a turneului, este la un pas de a parasi competitia. In meciul din aceasta seara cu Mexicul, nationala pregatita de Cherchesov are nevoie de victorie, una greu de obtinut. Mexicanii au o echipa valoroasa, tehnica si in plus cel putin la fel de motivata ca Rusia, Hernandez & co. nefiind inca 100% siguri de accederea in semifinalele Cupei Confederatiilor. Ne asteptam la un meci incins, poate chiar dur pe alocuri. Deloc exclus, vom vedea si destule cartonase, cel putin 4 credem noi.

Mult mai simpla este varianta de pariere la meciul Portugalia – Noua Zeelanda. Mizam pe 2 sau mai multe reusite ale marii favorite, aceasta pornind si de la premiza ca, in frunte cu star-ul Cristiano Ronaldo, reprezentativa lusitana va arunca in lupta decisiva pentru calificarea in semifinale, cel mai bun lot pe care-l are la dispozitie. 

Biletul zilei

18:00 Mexic – Rusia, peste 3.5 cartonase in meci

18:00 Noua Zeelanda – Portugalia, peste 1.5 goluri Portugalia

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

 

Citeste si: