Biletul zilei pariuri1x2.ro: Profit din Europa & Conference League!

Biletul în cota 2 de astăzi este alcătuit din trei pariuri extrase din Europa League și Conference League. Vezi selecțiile!

09 dec. 2021, 09:46
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Profit din Europa & Conference League!

Biletul zilei. Deschidem combo-ul cu duelul dintre Partizan și Anorthosis din grupa a B Conference League. Sârbii au nevoie de cel puțin o remiză pentru a trece în turul următor, variantă de luat în calcul, prin prisma plusului de valoare al belgrădenilor. Alăturăm pariului 1x și o selecție pe goluri, sub 4.5 consemnate,    evidențiind faptul că toate cele 5 meciuri disputate de Partizan în grupă au fost de „sub 2.5 goluri”.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Real Sociedad și PSV se duelează pentru poziția secundă a grupei B din Europa League. Fiind vorba de un decisiv, ne așteptam la o confruntare cu multe faze la ambele porți și pronosticăm minim două reușite. Selecția ar fi fost câștigătoare în 17 din ultimele 18 meciuri disputate de echipa batavă, recunoscută pentru maniera ofensivă în care abordează jocurile.

Închidem biletul zilei cu duelul de la Razgrad, dintre Ludogorets și Midtjylland. Danezii merg cu gândul la victorie în Bulgaria, acesta fiind unicul rezultat ce-i duce în faza următoare a competiției. La polul opus, Ludogorets a ratat aventura europeană, în cele 5 meciuri ale grupei câștigând un singur punct. Pronosticăm un rezultat pozitiv al oaspeților, într-un meci fără prea mult spectacol.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 9 decembrie

19:45 Partizan – Anorthosis, 1X & sub 4.5 goluri– cotă 1.29
19:45 Real Sociedad – PSV, peste 1.5 goluri – cotă 1.23
22:00 Ludogorets – Midtjylland, X2 & sub 4.5 goluri– cota 1.36
Cotă totală: 2.15

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.