BILETUL ZILEI pariuri1x2.ro: Profit din Liga 1!

Cei doi solisti propusi ieri pe biletul zilei ne-au dublat fara mari emotii investitia. Basel s-a impus cu 3-1 in meciul cu Luzern, in timp de Hajduk a castigat pe terenul celor de la Cibalia, scor 2-1. Pentru dubla zilei, selectam exclusiv din fotbal.

31 iul. 2017, 08:04
BILETUL ZILEI pariuri1x2.ro: Profit din Liga 1!

Biletul zilei:

Redactia www.pariuri1x2.ro a sesizat faptul ca linia de cartonase oferita de bookmakeri la partida dintre Astra si Poli Timisoara este mult prea ridicata. Sansele sa asistam la un meci spectaculos si viu disputat sunt mai degraba reduse. Astra este deja cu gandul la returul cu Oleksandria din Europa League, in timp ce tintele trupei timisoarene la Giurgiu se reduc la cucerirea unui punct.

Pentru Dusseldorf – Braunschweig pariul propus este mult mai simplu. Mizam pe cel putin un gol in derby-ul din Zweite ce a oferit in sezonul anterior cate 3 modificari ale tabelei atat in jocul tur, cat si in retur.

 

Drepturi TV pentru sezonul 2017/2018 » Cine transmite Liga 1, Champions League, Europa League, Premier League şi celelalte campionate tari


Biletul zilei: 

21:00, Astra Giurgiu – Poli Timisoara, sub 6.5 cartonase
21:30, Dusseldorf – Braunschweig, peste 0.5 goluri in meci

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.