Biletul zilei pariuri1x2.ro: Profit generat de goluri

Deschidem o săptămână în care în prim plan vor reveni meciurile din cupele europene. Până una, alta însă, pentru combo-ul de astăzi, ne focusăm încă o dată pe jocuri din competiţiile interne.

11 feb. 2019, 10:11
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Profit generat de goluri

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Căutam câştigul într-un bilet de cota 2 format din trei ponturi pe goluri. Mizăm pe cel puţin o reuşită a gazdelor în Wolverhampton – Newcastle, pariu susţinut în principal de forma excelentă a gazdelor. „Lupii” vin după 3 victorii consecutive în campionat, serie în care au reuşit să marcheze nu mai puţin de 10 goluri!

Tot pe goluri, dar în varianta „peste 1.5” în meci, investim şi la partidele Vensyssel FF – FC Midtjylland şi FC Botosani – FC Voluntari. Deşi are cota cea mai mare de pe biletul propus, pronosticul pentru întâlnirea de Liga 1 este argumentat de miză. Moldovenii încă speră la o clasare finală pe loc de play-off, în timp ce trupa lui Bergodi, după succesul cu Sepsi de acum o săptămână (scor 4-2), caută să-şi îmbunătăţească substanţial zestrea de puncte, înainte de a începe, în play-out, o lupta aprigă pentru evitarea retrogradării.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

17:00, FC Botosani – FC Voluntari, peste 1.5 goluri, cota 1.40
20:00, Vensyssel FF – FC Midtjylland, peste 1.5 goluri, cota 1.20
22:00, Wolves – Newcastle, gazdele sa înscrie, cota 1.20

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.