Biletul Zilei Pariuri1x2.ro: Pronosticuri simple pentru câştiguri rapide

Ligue 1, La Liga si Liga 1 sunt campionatele din care extragem variantele ce alcatuiesc ultimul bilet al săptămânii. Așa cum v-am obișnuit, incercam sa reducem la maxim riscurile, cautand in ofertă cele mai logice pronosticuri existente.

17 sept. 2017, 07:48
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro: Pronosticuri simple pentru câştiguri rapide

Biletul zilei

Solistul inclus pe bilet are in vedere victoria FCSB – ului, acasa, cu Gaz Metan. „Roș-albaștrii” sunt cu moralul la cote maxime, după succesul clar bifat joi, în grupele Europa League, contra Viktoriei Plzen. La polul opus, confruntată cu mari probleme financiare, Gaz Metan a adunat doar 4 puncte în primele 9 etape. Formația lui Pustai are 18 goluri încasate, ultima din Liga 1 la acest capitol.

Pe biletul zilei și-au făcut loc și două ponturi pe goluri. Mizăm simplu pe 2 sau mai multe modificări ale tabelei, în jocurile Real Sociedad – Real Madrid și Rennes – Nice. Confruntarea de pe Roazhon Park opune două din performerele etapei a 5-a din Ligue 1. Daca Rennes a câștiga cu 3-1 deplasarea la Ol. Marseille, Nice a făcut spectacol în meciul de pe teren propriu cu Monaco. Campioana en-titre a pierdut drastic, scor 0-4!

Biletul zilei

18:00, Rennes – Nice, peste 1.5 goluri

20:30, FCSB – Gaz Metan Medias, FCSB sa castige

21:45, Real Sociedad – Real Madrid, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

 

CITESTE SI: FCSB – Gaz Metan Medias: Pariul nostru are cota 5.00! Trebuie sa profitam de cota GIGANT!