Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Propunerile de marţi vin din tenis şi totbal

Cu o ofertă de pariere de pariere restrânsă, luni nu am găsit calea spre profit. Azi încercăm să profităm de faptul că avem la dispoziție fotbal din calificările Ligii Campionilor, dar și numeroase turnee de tenis.

RomaniaTV.net
17 iul. 2018, 06:22
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Propunerile de marţi vin din tenis şi totbal

Turneul WTA de la București a debutat ieri. Irina Begu joacă în primul tur împotriva tunisiencei Ons Jabeur, o adversară pe care o întâlnește în premieră. Românca se va bucura pentru revenirea pe zgură, după ce nu a reușit să câștige nici un meci pe iarbă, la Eastbourne și Wimbledon. Câștigătoare anul trecut a turneului de la București, Begu este avantajată de suprafața de joc mai lentă și ar trebui să își înceapă cu succes apărarea titlului.

Legia și Cork City dispută în Polonia manșa secundă din calificările Ligii Campionilor. Echipa gazdă de astăzi a câștigat cu 1-0 în tur și este favorită la obținerea unui nou succes. Jocul irlandezilor nu funcționează în această perioadă, ajungând la cinci partide fără victorie. Oaspeții sunt însă obligați să își joace șansa. Legia s-a dovedit a fi vulnerabilă, pierzănd în weekend cu 2-3 meciul din Supercupă, cu Arka. Așteptăm un joc care să ne ofere cel puțin două goluri.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 15:30 Begu – Jabeur, 1
Ora 22:00 Legia – Cork City, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România