Biletul zilei pariuri1x2.ro: R. Federer – M. Berrettini in prim-plan!

Astăzi ne îndreptam atenția către un mix de sporturi, tenis – hochei. Capul de afiș al ofertei de pariere îl reprezintă duelurile din cadrul Turneului Campionilor, competiție care se desfășoară în aceste zile, la Londra.

RomaniaTV.net
12 nov. 2019, 07:16
Biletul zilei pariuri1x2.ro: R. Federer – M. Berrettini in prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În grupa Björn Borg avem astăzi meciurile Federer – Berrettini și Djokovic – Thiem. Mizăm simplu pe prima confruntare, una în care Federer ar trebui să se impună fără mari probleme. De altfel și bookmakerii susțin varianta, cotația propusă pariului pe victoria elvețianului fiind doar de 1.20.

Investim ”acoperit” și pe disputa Zurich – Lugano din prima ligă elevețiană de hochei. Șanse mici pentru oaspeți de a se întoarce cu maximum de puncte de pe terenul primei clasate, trupă cu 9 victorii (2 în prelungiri) în cele 11 meciuri ale campionatului disputate acasă. Pariem pe varianta 1x (fără prelungiri incluse).

Ultimul pariu vine tot din hochei și are în vedere derby-ul din KHL dintre CSKA Moscova și Spartak Moscova. Rivalitate enormă între cele două formații și o mulțime de meciuri în care s-a jucat strict la spectacol, fără menajamente. Drept dovadă chiar ultima confruntare directă. Pe 1 octombrie anul acesta, CSKA a dispus de Spartak în deplasare cu 9-3! Pronosticul nostru este pe 4 sau mai multe goluri înscrise și în partida de astăzi.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Tenis – Turneul Campionilor
16:00, R. Federer – M. Berrettini, R. Federer sa castige, cota 1.20

Hochei – Rusia
18:30, CSKA Moscova – Spartak Moscova, peste 3.5 goluri, cota 1.36

Hochei – Elveția
20:45, Zurich – Lugano, 1x, cota 1.25

Cota finala: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.