Biletul zilei pariuri1x2.ro: România – Spania, în prim plan

Variantele de pariere ce compun biletul zilei au în vedere doar meciurile programate astăzi, în preliminariile Campionatului European de anul viitor. Pe combo-ul oferit de redacția pariuri1x2.ro, inclusiv un pronostic pentru înfruntarea România – Spania. 

RomaniaTV.net
05 sept. 2019, 07:08
Biletul zilei pariuri1x2.ro: România – Spania, în prim plan

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Contra este extrem de optimist înaintea celui mai greu meci al grupei de calificare. Nu pe aceeași linie, însă, casele de pariuri, care oferă o cotă de 8.00 la victoria României contra Spaniei, respectiv 2.95 pentru pariul 1x. Varianta selectată de noi se ”ține” departe de pronosticurile 1,x,2. Mizăm pe goluri, minimum două marcate în meciul de pe Arena Națională. În primele 4 jocuri ale grupei de calificare, România a marcat de 11 ori, primind 5 goluri. Golaverajul Spaniei este de 11-2.

În completare, un pont pentru o altă dispută a grupei F, Ins. Feroe – Suedia, meci în care ”galben-albaștrii” pornesc favoriți cerți la victorie, precum și o sugestie la întâlnirea Finlanda – Grecia. O remiză în partida de la Helsinki nu avantajează niciuna dintre cele două naționale și mai ales reprezentativa elenă, care astfel s-ar îndepărta și mai mult de calificare la turneul final.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

21:45, Finlanda – Grecia, gol in a doua repriza, cota 1.42

21:45, Romania – Spania, peste 1.5 goluri, cota 1.28

21:45, Insulele Feroe – Suedia, pauza sau final 2, cota 1.10

Cota finala: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.