Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Sâmbătă aşteptăm goluri din Suedia şi Belgia

Startul sezonului în tot mai multe dintre ligile interne de pe continent ne oferă un program din ce în ce mai generos în weekend. Azi pariem pe meciuri din Suedia și Belgia.

28 iul. 2018, 06:19
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Sâmbătă aşteptăm goluri din Suedia şi Belgia

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Neînvinsă în ultimele șapte runde din Allsvenskan, Ostersunds primește astăzi vizita lui Elfsborg. În sezonul trecut, cele două meciuri directe au produs nu mai puțin de 13 reușite. Având în vedere că defensiva lui Elfsborg s-a arătat ușor de depășit în ultimele deplasări, ne așteptăm un total de minim două goluri în această confruntare să fie relativ ușor de atins.

Standard Liege a pornit cu dreptul în noul sezon din Belgia. Anderlecht joacă azi în prima rundă și nu va dori să piardă teren în lupta pentru titlu atât de devreme. Kortrijk nu a învins echipa din capitală în ultimele 11 meciuri de ligă, dar va încerca să nu își dezamăgească fanii în acest debut de sezon. Echipa gazdă poate contribui la totalul de goluri, iar noi pariem pe minim două reușite și în această confruntare.

Waregem a încheiat în forță sezonul trecut din Jupiler League, dar a ratat calificarea în Europa League după o înfrângere în finala play-off-ului, cu Genk. Clubul speră la rezultate chiar mai bune în noul sezon și nu concepe orice alt rezultat în afara victorie în primul meci, cu Waasland-Bevern. 8-0 a fost scorul în cea mai recentă confruntare directă, Waregem marcând de cel puțin două ori în fiecare din ultimele patru dueluri. Ne așteptăm ca gazdele să marcheze și astăzi minim două goluri.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 17:00 Ostersunds – Elfsborg, Peste 1,5 goluri
Ora 19:00 Kortrijk – Anderlecht, Peste 1,5 goluri
Ora 21:00 Waregem – Waasland-Beveren, Peste 1,5 goluri ale echipei gazdă

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România