Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Şapte goluri ne pot aduce al şaptelea bilet câştigător în opt zile

Sâmbătă am câștigat din nou, reușind să ne dublăm miza pentru a șasea oară în ultimele șapte zile. De această dată, cu mici emoții, cauzate de Liverpool. Aveam nevoie de goluri în ambele reprize ale meciului cu Newcastle. Am așteptat până în minutul 40 pentru prima reușita a jocului, dar din acel moment biletul nu a mai întâmpinat dificultăți. Sadio Mane a marcat al doilea gol al disputei în minutul 55, ”înverzind” astfel cel mai dificil eveniment de pe bilet. La acea ora, Galatasaray câștigase deja, cu mare ușurință, deplasarea la Karabukspor, scor 0-7, la ca și Benfica, ce a zdrobit-o pe Maritimo, scor 5-0 pe Da Luz.

RomaniaTV.net
04 mart. 2018, 08:16
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Şapte goluri ne pot aduce al şaptelea bilet câştigător în opt zile

Biletul zilei

Zestrea excelentă de bilete de profit din ultima perioadă, poate fi îmbogățită astăzi, cu ajutorul unui nou combo pregătit de redacția www.pariuri1x2.ro. Golurile sunt pregătite să ne dubleze încă o dată investiția. Așteptăm cel puțin două în Fenerbahce – Akhisar Belediye, pronostic ce ar fi fost câștigător în fiecare din ultimele nouă partide ale clubului din Istanbul, dar și în Freiburg – Bayern Munchen. Bavarezii nu au reușit să înscrie săptămâna trecută, în remiza de acasă cu Hertha, deși au dominat autoritar partida. Este puțin probabil ca un asemenea scenariu să se repete în meciul cu Freiburg, echipa ce a primit 9 goluri în ultimele 2 meciuri cu Lewandowski & co, 5 dintre acestea în confruntarea din turul stagiunii.

Partida dintre Valencia si Betis are un potențial și mai ridicat de spectacol, motiv din care ridicăm și noi linia. Pronosticul indicat, peste 2.5 goluri, rar a dezamagiti în partidele rivalelor de pe Mestalla. Valencia are 17 asfel de rezultate în actualul campionat, iar Betis 15. Andaluzii ar avea și o revanșă de luat în această confruntare, după eșecul incredibil din ”directa” contând pentru turul sezonului. La Sevilla, Valencia s-a impus cu 6-3 , cu 7 dintre goluri înscrise după minutul 64 al meciului.

Biletul zilei

Ora 18:00 Fenerbahce – Akhisar Belediye, Peste 1.5 goluri

Ora 19:00 Freiburg – Bayern Munchen, Peste 1.5 goluri

Ora 21:45 Valencia – Betis, Peste 2.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.