Biletul zilei pariuri1x2.ro: Se face VERDE cu o cotă de 4.65!

Și în acest final de săptămână pariem pe evenimente din fotbalul german. Pe varianta de bilet a weekendului avem câte o recomandare din primele trei eșaloane ale acestei țări. În completare, un pronostic din Danemarca.

RomaniaTV.net
05 iun. 2020, 11:17
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Se face VERDE cu o cotă de 4.65!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Investim pe disputele a doua dintre candidatele la promovarea din Zweite, respectiv 3.Liga. Pronosticurile pentru meciurile Stuttgart- Osnabruck și MSV Duisburg- Chemnitzer sunt oarecum asemănătoare. În ambele confruntări mergem pe gazde, în varianta șansă dublă, combinând pariurile cu selecții pe goluri.

În Bundesliga,  jocul Dortmund – Hertha prognozeaza multe goluri. Borussia vrea sa-si apere locul secund in fata rivalelor Leipzig, Leverkusen si Gladbach, dar Hertha, în formă maximă după reluarea campionatului, se poate dovedi o nucă greu de spart pentru trupa lui Favre.

Pentru ultimul pont de pe bilet mergem în Danemarca. Mizăm pe FC Nordsjaelland – FC Midtjylland, dispută ce opune două dintre cele mai bune linii de atac ale Superligii. Gazdele ocupă chiar prima poziție în acest top, cu 48 de reușite, 24 în 12 meciuri acasă. Super ofensivă, Nordsjaelland uită uneori că trebuie să se și apere, dovadă statistica golurilor încasate: 34, în totalul de 25 de etape.


Analizele detaliate ale acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro
S 15:00 MSV Duisburg- Chemnitzer, 1X & peste 1.5 goluri- cota 1.53
S 19:30 Borussia Dortmund- Hertha Berlin, Peste 2.5 goluri- cota 1.36
D 14:30 Stuttgart- Osnabruck, 1X & 2-5 goluri- cota 1.47
D 18:00 FC Nordsjaelland – FC Midtjylland, Gol marcat în ambele reprize- cota 1.52
Cota totală 4.65

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.