Biletul zilei pariuri1x2.ro: Selecţii pe Liga Campionilor livrează profitul!

Astăzi, un bilet format din 3 pronosticuri. Mizăm pe dueluri din etapă secundă a grupelor Ligii Campionilor: fotbal de 5 stele, pariuri pe măsură!

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 07:31
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Selecţii pe Liga Campionilor livrează profitul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pariem pe revirimentul Real-ului în competiție, după eșecul de săptămâna trecută cu Șahtior. În week-end, însă, un rezultat enorm pentru formația lui Zidane, învingătoare cu 3-1 în ”El Clasico”, chiar pe terenul Barcelonei.

Mizăm și pe meciul performerei primei săptămâni de UCL. Șahtior Donețk joacă la Kiev, cu Inter, dispută în care ”minerii” vor căuta revanșa, după dezastrul din semifinalele ediției anterioare de Europa League. În urmă cu două luni, la Dusseldorf, trupa lui Conte câștiga la pas disputa cu Șahtior, scor 5-0. Pontul nostru vizează încă un meci cu cel puțin două modificări ale scorului.

Mergem și în Italia pentru jocul Atalanta – Ajax. Prestațiile solide și dezinvolte ale bergamezilor din întrecere, precum și evoluțiile destul de șterse ale ”lăncierilor” pe plan european, susțin pronosticul în șansă dublă pe gazde.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 27 octombrie

MGLADBACH – REAL MADRID 2 CU HA 0 COTA 1.36
ȘAHTIOR – INTER PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.20
ATALANTA – AJAX 1X COTA 1.25
COTA TOTALĂ: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.


loading...