Biletul zilei pariuri1x2.ro: Selecţii pentru al 4-lea combo câştigător al lunii!

Astăzi vom miza pe un mix de sporturi. Avem o ”triplă” hochei-fotbal, cu ajutorul căreia țintim să ne dublăm împreuna investiția.

05 feb. 2020, 10:19
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Selecţii pentru al 4-lea combo câştigător al lunii!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început ne îndreptăm atenția către Ligue 1, acolo unde Lyon o va întâlni pe Amiens. Obiective diferite pentru rivalele confruntării . Dacă echipa gazdă țintește un loc de cupă europeană,  adversara vine din „zona roșie”. Amiens este și o pradă ușoară pe terenurile străine, acolo unde a câștigat doar 6 puncte în 11 jocuri, încasând 25 de goluri.

Mizăm și pe întâlnirea Motherwell – Celtic din prima ligă scoțiană. Varianta peste 1.5 goluri recomandată a fost câștigătoare în ambele meciuri directe din acest sezon. După 5-2 pe terenul lui Motherwell, Celtic și-a adjudecat victoria în partida de la Glasgow, scor 2-0.

Închidem cota 2 cu pariul pe cel puțin 4 goluri marcate în Lukko – JYP, duel din prima liga de hochei a Finlandei.  Este o partidă vitală pentru oaspeți, care trebuie să riște totul, pentru succesul ce îi poate aduce în sferturile de finală ale play-off-ului din Liiga.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

18:30, Lukko – JYP, peste 3.5 goluri, cota 1.22
20:00, Lyon – Amiens, 1, cota 1.35
21:45, Motherwell – Celtic, peste 1.5 goluri, cota 1.25â
Cotă finală: 2.05

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.