Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Selecţii simple din Cupa Italiei şi Premier League. Vezi ponturile

Am fost foarte aproape să ne dublăm și ieri investiția, pentru a 18-a oară în această lună. Nu am fost susținuți, însă, în demersul nostru de Benfica. Trupa din Lisabona nu reușit să câștige măcar una din reprizele deplasării la Belenenses, deși a beneficiat în minutul 73, la scorul de 0-0, de un penalty, ratat de Jonas. Meciul s-a terminat nedecis, 1-1, același Jonas reușind să egaleze pe tabelă în minutul 90 +7. Celelelate două pariuri incluse pe bilet - victorie în handicap a gazdelor, în Basaksehir – Karabukspor (scor 5-0) și peste 2.5 goluri în partida Jong PSV - FC Eindhoven (scor 4-1) - au fost câștigătoare fără emoții.

RomaniaTV.net
30 ian. 2018, 08:02
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Selecţii simple din Cupa Italiei şi Premier League. Vezi ponturile

Biletul zilei

Variantele de pariere ale zilei au în vedere două dintre partidele cu miză programate. La Bergamo, Atalanta și Juventus își dau întâlnire în manșa tur a primei semifinale de Cupa Italiei. Deși sunt favoriți, torinezii se vor lovi de îndârjirea și elanul unei formații care de mult nu s-a mai aflat în fața unei astfel de performanțe interne. Va fi o confruntare aprigă, intensă și, posibil, cu o statistică generoasă în ceea ce privește cartonașele acordate.

Extragem și un pont din Premier League, investind pe cornere, 9 sau mai multe, la meciul Swansea – Arsenal. Galezii speră să bifeze o nouă evoluție consistentă, la fel ca cea din imensul succes cu Liverpool, dar și Arsenal are planurile sale pentru acest meci. În plus și trupa lui Wenger punctează la capitolul creștere de formă, dovadă fiind ultimele două rezultate contabilizate: 4-1 cu Crystal Palace în campionat, 2-1 cu Chelsea în Cupa Ligii și calificare în ultimul act al întrecerii.

Biletul zilei

21:45, Atalanta – Juventus, peste 3.5 cartonase

21:45, Swansea – Arsenal, peste 8.5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.