Biletul zilei pariuri1x2.ro: Selecţii simple pentru încă o zi de profit!

Rapid și fără emoții. Ieri ne-am dubla investiția, mizând pe 4 sau mai multe goluri în meciul de hochei Aaalborg – Rodovre (7-3) și pe victoria gazdelor, în meciul din Euroliga dintre Real și Khimki. Madrilenii s-au impus cu 104 la 76. Am avut pe bilet și un gol marcat de Țara Galilor, contra Ungariei. Bale și compania au câștigat cu 2-0, reușind astfel să-și parafeze calificarea la Euro 2020.

RomaniaTV.net
20 nov. 2019, 07:22
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Selecţii simple pentru încă o zi de profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Doar două pronosticuri au fost selectate pentru varianta de bilet în cota 2 a zilei. Mizăm pe cel puțin un punct cucerit de Petrolul Ploiești, în restanța din Liga a 2-a de pe terenul formației Turris. Gruparea din Turnu Măgurele vine după o serie slabă de rezultate, cu un singur succes bifat în ultimele 7 runde.

Avem și o sugestie din hochei. Pariem pe 4 sau mai multe goluri în meciul din KHL dintre Dinamo Riga și Dinamo Moscova, confruntare în care gazdele pornesc clar outsidere. Letonii au 19 înfrângeri în 29 de etape și nu mai puțin de 88 de goluri încasate.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

DINAMO RIGA – DINAMO MOSCOVA PESTE 3.5 GOLURI COTA 1.42
TURRIS T. MĂGURELE – PETROLUL PLOIEȘTI X2 COTA 1.42
COTA TOTALĂ: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.