Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Setaţi pe profit. 4 din ultimele 5 variante au fost câştigătoare. Aici, primul combo al săptămânii

Redacția www.pariuri1x2.ro menține un ritm excelent al biletelor câștigătoare. Ieri am avut și o miză returnată (cota 1), cea aferentă pariului 1 cu handicap asiatic -1 PSV – Twente, scor 4-3. Nu am pierdut, însă, nici un leu, dimpotrivă, în conditițiile în care celelalte două propuneri de pe bilet, 1 solist în FCSB – Concordia 1 (scor 2-1) și peste 1.5 goluri în Fiorentina – AS Roma (scor 2-4), au fost ”verzi”. Ne construim, pas cu pas, un buget decent pentru finalul săptămânii și meciurile cu miză imensă din barajele pentru CM 2018.

RomaniaTV.net
06 nov. 2017, 08:22
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Setaţi pe profit. 4 din ultimele 5 variante au fost câştigătoare. Aici, primul combo al săptămânii

Biletul zilei

Ne așteaptă, așadar, o săptămână destul de dificilă din punct de vedere al ofertei de pariere. Totuși, cu atenție și multă analiză, putem extrage, încă de astăzi, pronosticuri capabile să ne aducă din nou profit.

Pentru primul combo al săptămânii am selectat 3 pronosticuri pe goluri. Dacă la întâlnirile Wohlen – Rapperswil-Jona (Elveția 2) și Glentoran – Ballymena (Irlanda de Nord) mizăm pe cel puțin două modificări ale tabelei, pentru jocul Schweinfurt – Nurnberg II, contând pentru etapa a 19-a din Regionalliga Bayern, pontul sugerat este ambele marchează. Cele două sunt vecine de clasament pe locurile 3-4, cu 32 de puncte și cifre excelente în dreptul golaverajului. Nurnberg II, de exemplu, are deja 42 de goluri marcate, dar și 30 încasate. Media consemnată este de exact 4 goluri/meci!  

Biletul zilei

21:00 Wohlen – Rapperswil-Jona, peste 1.5 goluri – cota 1.19

21:15 Schweinfurt – Nurnberg II, ambele marchează – cota 1.50

21:45 Glentoran – Ballymena United, peste 1.5 goluri – cota 1.14

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.