Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Simona Halep contribuie la dublarea investiţiei

Ieri am bifat un nou bilet câștigător, mizând exclusiv pe fotbal. Italia s-a distrat cu Liechtenstein, dar in meci nu s-au marcat 7 sau mai multe goluri, în timp ce Brazilia s-a impus la Praga, scor 3-1 în amicalul cu Cehia. Am investit inteligent și pe succesul României cu Insulele Feroe, duel în care ”tricolorii” au marcat rapid cele doua goluri anticipate pe biletul zilei de marți.

RomaniaTV.net
27 mart. 2019, 09:14
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Simona Halep contribuie la dublarea investiţiei

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Fotbalul nu ne oferă astăzi prea multe evenimente de calibru. Nu la fel stau lucrurile în celelalte sporturi și mai ales în cee ace privește oferta pe tenis. Varianta de bilet în cota 2 a zilei de miercuri, are drept cap de afiș meciul Simonei Halep, de la Miami Open. Românca va juca pentru accederea în semifinalele turneului, contra chinezoiacei Wang. Atuurile sunt de partea lui Simo, jucătoare mai tehnică, dinamică și inventivă în comparație cu adversara de pe locul 18 WTA. Pariem pe victoria constănțencei.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Q. WANG – HALEP 2 COTA 1.36

CESSON RENNES – NANTES (HANDBAL) 2 COTA 1.20

KA. PLISKOVA – VONDROUSOVA 1 CU HA (+1.5 SETURI) COTA 1.29

COTA FINALĂ: 2.08

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.