Biletul zilei pariuri1x2.ro: Simplu, pentru profit!

Cota 2 propusă pentru ziua de miercuri a fost ratată la un singur gol. Am pariat 1x pe UTA – Petrolul, meci încheiat cu scorul de 1-1. Un rezultat identic a fost consemnat în Lugano – Thun, joc pentru care oferisem pontul 1x. Din păcate, nu am avut 2 sau mai multe goluri și în Djurgarden – Falkenbergs, partidă câștigată de gazde cu 1-0. 

RomaniaTV.net
16 iul. 2020, 06:47
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Simplu, pentru profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Ca și pe varianta de miercuri, astăzi combinăm pariurile. Avem ponturi pe goluri și formații favorite. În ultima postură se află Ol. Ljubljana, liderul la zi al ierarhiei din Slovenia, trupă ce duce o luptă fantastică pentru titlu, cu Maribor și mai ales Celje. Astăzi, Ljubljana joacă la Mura, formație care și-a îndeplinit deja obiectivul sezonului, prin câștigarea cupei. Investim pe echipa mai motivată, Olimpija, luându-ne însă măsuri de precauție.

Pe goluri, două sau mai multe, pariem în meciuri din MLS și Premier League: Atlanta Utd – Cincinnati și Crytal Palace – Man. United. Angrenați în lupta pentru ultimul loc de UCL, ”diavolii” luI Solskjaer vor căuta să profite la maximum de forma slabă a gazdelor. Crystal Palace a suferit eșecuri pe linie în ultimele 5 meciuri de campionat!

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro
JOI 14.07.2020
16:00 ATLANTA UTD. – CINCINNATI PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.20
21:30 MURA – OL. LJUBLJANA 2 CU HA 0 COTA 1.33
22:15 CRYSTAL PALACE – MAN. UNITED PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.26
COTA TOTALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.